Saturday, June 18, 2011

zoo negara

 baru balik dari zoo negara, tadi penat, tapi sekarang dah bosan, tu yang aku update terus, nanti takda orang tanya. tapi perkataan yang bakal kuar dari mulut korang ialah gila awal aku update..kan?kan?hehe.. enjoy the pictures nak tengok lebih kat facebook, kalau nak lagi yang len, ley mintak ngan aku..

tak bley lar letak banyak2, nanti kena jawab abang man yang keje kat sana tu.. haha, yop..













der masa aku letak gambar lagi okey manusia..

kesian terima sekeh