Tuesday, March 18, 2014

Here I come back

Assalamualaikum and peace yo.

tiba tiba terasa nak buka blog ni. belek punya belek punya belek, dah 2 tahun blog ni ditinggalkan berhabuk tanpa kuman. natijahnya, ingin saya nukilkan di sini sepatah dua kata..mungkin tiga..

dah lama kita semua pergi mencari ilmu sekaligus mengenali diri masing-masing. ada yang ke selatan, timur, barat, tak lupa juga utara. mungkin ada di antara kita ini rasa pengertian persahabatan sekolah menengah waktu jadi hadek-hadek dulu kian pudar, setelah sekian lama tak berjumpa. Tapi percayalah! dan aku percaya! setiap dari kita sangat gembira apabila berjumpa atau terjumpa geng lama zaman hadek-hadek berlagak remaja.

jadi tak lupa, mau juga disertakan sedikit happdate dari aku. tak banyak dan walau sikit, aku yakin ini sangat bermakna, atau aku aja yang rasa hot.

aku masih menjadi pelajar di Uitm Puncak Alam, mengambil kursus Diploma Pemulihan Cara Kerja aka Diploma in Occupational Therapy (jangan risau nanti aku habaq ni kos apa). masih semester 4, ada lagi dua semester. masa aku tulis ni, aku dalam study week, minggu depan final exam.

korang semua apa citer? bes ni kalau semua boleh detailkan penceritaan korang instead of aku usha secara diam-diam dalam facebook sebab nak chat aku tatau nak tanya apa..kaka.. lagi pun uitm palam tak bagi bukak fb time cenggini.

adeh, aku kena gerak sekarang. nak mengemas balik rumah. nanti la aku sambung balik (bleh tak buat post cenggini)

haha, seriyes aku nak sambung balik. sat.